Resultaat behandeling neuropathie: 2004 - 2009

Plaats hier de resultaten die je met de behandeling van diabetisch complicaties boekt. Uw resultaten zijn belangrijker dan mijn mijn artikelen
Gesloten
Nelleke
Verslaafd aan het forum
Berichten: 773
Lid geworden op: zo jul 18, 2004 4:19 pm
Locatie: De Kwakel

Resultaat behandeling neuropathie: 2004 - 2009

Bericht door Nelleke »

Onder het hoofdstuk 'diabetische neuropathie' heb ik in 2004 een oproep gedaan mij te willen helpen bij de voetklachten die ik had...pijn en daardoor moeilijk kunnen lopen en dat bij diabeten bekende brandende gevoel in de voeten.
In dit verhaal met als titel 'mijn verhaal over neuropathie' kan men lezen dat er mij van reguliere zijde niets anders aangeboden werd dan 'pijnstillers en maar te gaan zitten' want 'er was niets anders tegen neuropathie' en .....dat verplicht veel moeten gaan zitten wilde ik absoluut nog niet !

Na slechts het woordje 'neuropathie' in Google ingetypt te hebben kwam ik op de site van Pillie Willie en wat ik daar las van lotgenoten gaf mij hoop en het gevoel : wat heb ik te verliezen, want iets anders is er gewoon niet !!!!
Veel supplementen die me genoemd werden te gaan gebruiken waren me niet bekend, dus vond ik ook best wel eng, maar.... na slechts 2 maanden bepaalde supplementen gebruikt te hebben geen pijn meer en weer goed kunnen lopen en het afschuwelijk brandende gevoel in mijn voeten was totaal weg :lol: (Wat me zeer zeker ook goed deed was het kontakt met lotgenoten via het forum en ik heb er werkelijk vriendinnen en vrienden aan over gehouden !!!)
Na zo'n jaar of 3 supplementen gebruikt te hebben wordt een mens eigenwijs (ja, ja...ik dus ook !!!) en ben ik gestopt met het nemen van supplementen om eens te bekijken hoe het zou gaan en....het ging tijden goed, maar nu merk ik sinds enkele maanden toch dat ik opnieuw 'brandende' voeten kreeg als ik dichte schoenen droeg, dus opnieuw elke dag 1 alfa liponzuur en 1 vit. E gaan innemen en ik denk zelf dat ik toch nog 1 liponnetje erbij moet toevoegen, want helemaal over is het niet.....

We zijn nu dus 5 jaar later en ik kan niet anders zeggen dat het toch goed gaat met mij. Zo moeilijk als ik in 2004 nog kon lopen door die pijn in mijn voeten veroorzaakt door de neuropathie is al die jaren van de baan, alleen....heb ik helaas problemen in mijn rug waardoor ik soms moeilijker kan lopen, maar dat heeft niets te maken met neuropathie ...:(

Destijds heeft in DiabC mijn verhaal gestaan over deze ervaring met supplementen en ik ben 'platgebeld' door mensen die de klachten die ik omschreef zo goed herkenden; ik heb hen verwezen naar de site van Pillie Willie, want ik heb steeds aangegeven dat ik geen therapeut was en dus niet exact aan kon en mocht geven welke supplementen zij moesten gaan gebruiken, maar dat zij uitstekend te woord gestaan en geholpen zouden kunnen worden door deskundige mensen via deze site.
Ik ben dan ook best wel verbaasd, na zoveel ellende aangehoord te hebben, dat zo weinig mensen zich ook daadwerkelijk op deze site gemeld hebben en ik van hen ook geen verhalen heb ontvangen hoe het met hen verder is verlopen. Ik begrijp dit dus ook niet, want als je, zoals ik destijds, zo loopt te tobben grijp je elke kans aan, ook al staat je internist of huisarts er niet achter omdat hij dit niet kent en op een bepaalde manier niet gelooft in supplementen !
Gesprek met mijn huisarts gehad; hij besefte goed dat ik met mijn rug tegen de muur stond en dit wilde gaan proberen; hij kon me echter, zonder zelf kennis van supplementen te hebben omdat hij een reguliere arts is, niet adviseren, maar alleen al het begrip te krijgen van hem was voldoende.
Mijn internist stond er niet achter maar ik was eerlijk tegenover hem en vertelde exact wat ik innam en hij heeft gezien hoe het ging; helaas is hij naar een ander ziekenhuis gegaan maar hij heeft er wèl notitie van genomen wat ik gebruikt heb en .......geloofde zelf uiteindelijk dat dit wel degelijk geholpen had :lol: :lol:
Hij had natuurlijk ook wel een enthousiast en bevlogen persoon tegenover zich die alleen maar haar best deed om deze arts ervan te overtuigen dat er meer mogelijk was dan alleen maar pijnstillers te nemen, zodat hij diabeten met neuropathie kon doorgeven dat er voor hen ook nog hoop was om verlichting van pijn te krijgen zonder middelen te moeten gebruiken waarvan je toch allerlei bijwerkingen kan verwachten !

Ikzelf ben ervan overtuigd dat ik wellicht nu echt veel in een stoel had moeten zitten vanwege die pijn en daardoor veroorzaakt moeizaam lopen als ik toen niet op de site van Willie terecht was gekomen en zijn advies had opgevolgd ! Mijn DANK aan WILLIE was èn is tot de dag van vandaag GROOT !!!!

Lieve groetjes aan alle bekenden :

Nelleke
Anita62
Nieuw in dit forum
Berichten: 10
Lid geworden op: ma apr 02, 2012 11:37 pm
Locatie: Landgraaf

Bericht door Anita62 »

Wow.....geweldig nieuws !!!!

Ben het volkomen met je eens hier Nelleke. :D

Gr.Anita62.
Nol
Nieuw in dit forum
Berichten: 8
Lid geworden op: wo apr 25, 2012 11:10 pm
Locatie: Baarle-Nassau

Alfa Liponzuur

Bericht door Nol »

Hallo Nelleke,

Ik zou je graag willen vragen om mijn verhaal eens te lezen, ook ik ben Alfa Liponzuur gaan gebruiken maar heb jammer genoeg andere ervaringen. Misschien dat je jouw licht er eens over zou willen laten schijnen. Alvast hartelijk dank !

Groeten,

Nol
Willy
Verslaafd aan het forum
Berichten: 10355
Lid geworden op: di okt 09, 2001 3:00 am
Locatie: Exloo
Contacteer:

Bericht door Willy »

Niet het juiste forum Nol, dit deel van het forum is alleen voor resultaatmeldingen

Ik sluit deze discussie
Met vriendelijke groeten,

Willy Witsel

Ben je blij met ons gratis advies doe dan
een tweet of een like bovenin deze forumpagina
Gesloten