Pagina 1 van 1

DOEL EN GEBRUIK VAN DIT FORUM

Geplaatst: Do Jun 05, 2003 11:17 am
door Willy
DOELSTELLING VAN DIT BEHANDELINGSFORUM

Verbeter je gezondheid door kennis en hulp van anderen

Veel informatie vind je al in mijn artikelen maar in deze forums staat de meest actuele informatie. Als je zaken rond je gezondheid (of ziekte) beter begrijpt kan je er misschien wat aan doen. Dit forum helpt je dus bij een zoektocht naar een verloren gezondheid. Je wordt daarbij geholpen door andere forumgebruikers maar ook door artsen, biologen en therapeuten die aan dit forum mee doen.

Dit is geen LOTGENOTEN forum waar je met anderen kunt zeuren hoe erg het allemaal is. Dit is een BEHANDELFORUM waar je met de hulp van anderen je gezondheid kan verbeteren. Maar raadpleeg wel altijd eerst een arts als je gezondheidsprblemen hebt. Want ook bij een zelfzorgtraject is een juiste diagnose van onschatbare waarde.

Re: DOEL EN GEBRUIK VAN DIT FORUM

Geplaatst: Ma Nov 25, 2013 12:18 am
door Willy
Hier staat een uitleg hoe je met het forum moet werken faq.php

Als je lange berichten in tiept is het vreselijk als het bericht door een computer storing of een bedieningsfout verloren gaat.

Hier twee tips om dit te voorkomen.

  1. Druk af en toe tijdens het intiepen van het bericht op CTRL + A toets. Doe dat tegelijk, je drukt eerst de CRTL toets in en daarna terwijl je de CTRL toets nog ingedrukt houdt ook nog de A toets. Hiermee selecteer je alle tekst van het bericht. Daarna doe je CTRL + C (eerts de CTRL toets samen met de C toets). Daarmee bewaar je de tekst. Als de tekst verloren mocht gaan open je opnieuw je bericht, zet je muis in het berichtenvenster waarna je CTRL + V in toetst, en.................Daar is je bericht weer. Probeer dat eens in het test forum.
  2. Je kan altijd een lang bericht eerst in WORD intiepen en dan met knippen en plakken overhalen naar het forum.